Elektrische Gitaar Accessoires

Wanneer het gaat om Elektrische gitaar accessoires, bieden wij een enorm scala van de beste gitaar levensbehoeften, op de best mogelijke waarde. We hebben ook de nieuwste in innovatieve releases. Van Gitaar Tuners als TC Electronicvan PolyTune en Korg's Pitch Zwarte merk afstemming zo pijnloos en snel als mogelijk, schakel klinkende gitaar kabels door Planet Waves, hebben we wat u nodig hebt om ervoor te zorgen uw gitaar klinkt geweldig, elke keer dat u het oprapen.

View All Information

Meest populaire elektrische gitaarsnaren

Meest populaire Instrument Kabels

Meest populaire behuizingen voor elektrische gitaar

Over gitaar accessoires

Accessoires zijn een essentieel onderdeel van elke gitaristen ingesteld, dat is waarom we altijd een enorme waaier van elektrische gitaar gerelateerde voorraden add ons. Alle gitaristen moeten regelmatig veranderen hun snaren, herladen hun collectie plectrum en vervangen van versleten banden. Een moeilijk koffer, of ten minste een gitaar zak, is essentieel voor het gigging muzikanten.

Elektrische gitaar nieuws

Fender kondigen hun eerste verordeningen op Rozenhout

CITES-overeenkomst vorig jaar, na Fender heeft aangekondigd dat hun Elite-gitaar en bas-bereik onderworpen aan strikte regelgeving en vervanging van bossen worden zal.... Meer »

EarthQuaker Devices apparaten ontketenen gloednieuwe Fuzz Erupter pedaal

Control de harmonische inhoud en de output van uw Toon in één klap. Ontworpen voor alle dingen stenig en vasthoudend, Earthquakervan Erupter zet fuzz terug op de kaart.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: LunaStone TrueOverDrive 2 gitaar pedaal

De volgende release voor LunaStone om debuut op de Musikmesse in Frankfurt van dit jaar, de TrueOverdrive 2 gitaar pedaal verdedigt de beefiest van de uiteinden van de bodem.... Meer »