Percussie

Percussie op Gear4music huizen toonaangevende merken zoals Pearl, Angel en Meinl naast kind-vriendelijke percussie van Nino en onze eigen Gear4music en WHD betaalbare instrumenten. Ons assortiment bevat klassieke instrumenten zoals xylofoons, koebellen en tamboerijnen, zowel als meer unieke instrumenten zoals de Djembe en Cajon.

View All Information

Meest populaire percussie

Eerste 21 producten weergegeven:

Over Percussie Instrumenten

Percussie betekent meer dan alleen drumstellen - een percussie-instrument is elk object, dat een geluid produceert doordat het getroffen, geslagen of geschraapt wordt. Dergelijke instrumenten worden verondersteld de eerste in de geschiedenis van de wereld te zijn, waarvan hun populariteit doorgaat door hun eenvoudigheid.

Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van uitstekende waarde wereld en Folk muzikale instrumenten, inclusief een grote verscheidenheid aan percussie zoals cajons, djembes en conga drums die een uniek geluid aan uw muziek kunt toevoegen.

Percussion News

Ruach muziek vernieuwde assortiment kennismaken met Gear4music

Met een scala van instrumenten die betrekking hebben op verschillende delen van de percussieve spectrum, Ruach de lat en zichzelf als de nieuwe industrie standaard ingesteld.... Meer »

Roland TD-1KPX V-Drums elektronische Drumkit nu In voorraad

De Roland TD-1KPX Portable V-Drums elektronische Drumkit komt in het meest rendabel van het V-Drum bereik maar zeker niet beknibbelen op de kwaliteit... Meer »

Een Week te gaan tot Roland's "de toekomst opnieuw gedefinieerd"

Met meer dan 30 geplande productreleases, 909 dag belooft te worden een groundbreaking gebeurtenis... Meer »