Akoestische Drumstellen

Drumstellen zijn van alle markten thuis en zijn dan ook in veel verschillende muziekgenre's terug te vinden. Van rock tot hiphop, jazz en reggae, het akoestische drumstel is en blijft populair.

View All Information

Meest Populaire Akoestische Drumstellen

Akoestische Drumset informatie

Hoe verschillen kits in geluid?

Fusion en rock drum sets in geluid en of een drummer beslist verschillen te gebruiken één of de andere kits is vaak naar een kwestie van voorkeur.

Rock kits hebben de neiging om te maken een meer bloeiende geluid, terwijl fusion verzamelingen - die geëvolueerd van jazz fusion - worden beschouwd als een helderder weerklank. De soorten hout gebruikt in elke drumset is vaak een belangrijke factor, met fusie sterk geassocieerd met berken en rock drumsets meer nauw geïdentificeerd met esdoorn of populier.

Andere dingen om te overwegen wanneer het kopen van een drumset

Terwijl sommige drumsets komen met bekkens, deze zijn vaak apart gekocht en sommige professionals gebruiken omhoog van half dozijn teneinde zitten kundig voor de soorten geluiden die ze willen maken. A White Horse primitieve 6 "Splash Cymbal, maakt u bijvoorbeeld een ruwe en primitieve geluid voor uw drumset, terwijl een White Horse Pro 15-inch China Crash cimbaal produceert een helder en krachtig geluid.

Een volledige White Horse Pro Cimbaal Pakket met 14-inch hi-hats, een acht-inch splash cimbaal, een 18-inch crash cimbaal en een 20-inch crash/ride bekken is beschikbaar om de volledige aanvulling van bekkens voor uw drumset.

Terwijl drumsets een reputatie hebben voor het zijn luid, is het mogelijk om te verminderen het geluid ze aanzienlijk maken in het oog op de oefen rustig door het gebruik van drumset dempende pads. De Drumset Silencing Pad Set, bijvoorbeeld, kan de ruis verminderen van een drumstel met maximaal 90 procent. Het bevat een bas pad, een 16-inch plus cimbaal pad, een 14-inch hit hoed pad, een 14-inch snare pad en een 12-inch, 13-inch en een 16-inch tom pads.

Akoestische Drumset nieuws

Yamahade Tour Custom Sets Make terugkeer op 2017 Summer NAMM

Maken van een langverwachte terugkeer, Yamahavan illustere Tour Custom-Sets zijn geschreven om tegemoet te komen aan de drummer van de werken nodig hebben van een stevig en betrouwbaar werkpaard.... Meer »

Nu Natal Cafe Racer in Champagne Sparkle en British Racing Green

Met een prachtige finish en een van een soort Toon, de Natal Cafe Racer shell Pakketten zijn een spannende Stichting voor professionele drummers van bijna elk genre.... Meer »

Exclusieve SJC kleur Rush Sets en Ltd. Ed. Snares op Gear4music

Op maat gemaakt en resoluut aangepaste, SJC leveren de goederen opnieuw met sommige exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar voor Gear4music zijn. Mis dit niet!... Meer »

NAMM 2017: Mapex Saturnus V Tour Edition

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp... Meer »

NAMM 2017: Yamaha kondigen nieuwe Rydeen Drum serie

De donder te brengen dit jaar NAMM zijn Yamahade nieuwe Ryden serie. Een beginner levelset gebouwd naar de laatste, kunt u verwachten premium quality bij een snuifje van de prijs.... Meer »