drum accessoires

Drummers hebben een groot aantal accessoires beschikbaar om hun leven gemakkelijker. Op Gear4music.com, we weten wat drummers nodig, zodat wij bieden de meest nuttige add ons voor zowel akoestische kits en elektronische sets.

View All Information

Meest populaire Drumstokken

Eerste 9 producten weergegeven:

Meest populaire Drumvellen

Eerste 9 producten weergegeven:

Meest populaire Drum zakken en koffers

Eerste 9 producten weergegeven:

Over drumset accessoires

Onze accessoires variëren van hoofden drum tot drumstokken, zakken en koffers op onderwijs DVD's vervaardigd door toonaangevende merken zoals Sabian, Vater, Vic Firth, Zildjian en Roland. Elke drummer moet een drum sleutel maar andere moet beschikken over items voor drummers stok zijn en vinger tape bekken- en Pools.

We hebben een uitgebreide selectie van drumstokken in een verscheidenheid van sterke punten-5A zijn een populaire stok om te beginnen met als ze beschikken over een evenwicht van kwaliteiten. We voeren ook een aantal handtekening drumstokken van artiesten, waaronder Joey Jordison.

Drums & percussie nieuws

Roland TD-1KPX V-Drums elektronische Drumkit nu In voorraad

De Roland TD-1KPX Portable V-Drums elektronische Drumkit komt in het meest rendabel van het V-Drum bereik maar zeker niet beknibbelen op de kwaliteit... Meer »

Een Week te gaan tot Roland's "de toekomst opnieuw gedefinieerd"

Met meer dan 30 geplande productreleases, 909 dag belooft te worden een groundbreaking gebeurtenis... Meer »

Gear4music nu kous SJC aangepaste Drums

Gear4music zijn de enige Europese verdeler van de Massachusetts gebaseerd merk SJC aangepaste drums en zijn nu een verscheidenheid van verschillende producten tricotst.... Meer »