Pearl Masterworks Shell Pakket, zwart met rode Sparkle Inlay, Ex-Demo

4.818,00 RRP 5.480,00 (inclusief BTW @ 21%)

Op bestelling verkrijgbaarLevering informatie

Product beschikbaar om te bestellen

Dit product is beschikbaar om te bestellen en we hebben het op dit moment niet op voorraad

Wanneer u uw bestelling plaatst, zullen wij dit product zo spoedig mogelijk aanvragen bij onze leverancier. Wij zullen dit product aan u verzenden zodra wet het ontvangen hebben van onze leverancier.

"Geschatte levering aan u" is onze verwachting van wanneer wij het product aan u kunnen leveren op basis van de normale levering tijdschalen van onze leverancier. Als we op de hoogte worden gebracht dat het aanzienlijk langer dan normaal gaat duren om het product te leveren dan zullen wij u door middel van een e-mail of een tekstbericht op de hoogte brengen wanneer het product is verzonden vanuit ons distributiecentrum.

Geschatte levertijd aan u: 30 Juni 2017
Gratis Levering beschikbaar.

30 dagen geld terug garantie inbegrepen

30 dagen geld terug garantie inbegrepen
Zodra het product is geleverd, heeft u 30 dagen om te beslissen of u het zeker wilt houden. Als u, om welke reden dan ook, besluit dat het niet geschikt is, dan kunt u het naar ons terugsturen voor een vervanging of voor een volledige terugbetaling, inclusief origineel leveringskosten.

Alle producten zijn nieuw tenzij anders vermeld en zijn inclusief een minimum van twee jaar garantie.

Deze aanbieding geldt niet voor computer software, in-ear monitors die geopend zijn en producten die geleverd werden op basis van uw persoonlijke specificaties.

Voeg toe

Geschatte levertijd aan u: 30 Juni 2017
Gratis Levering beschikbaar.

30 dagen geld terug garantie inbegrepen

30 dagen geld terug garantie inbegrepen
Zodra het product is geleverd, heeft u 30 dagen om te beslissen of u het zeker wilt houden. Als u, om welke reden dan ook, besluit dat het niet geschikt is, dan kunt u het naar ons terugsturen voor een vervanging of voor een volledige terugbetaling, inclusief origineel leveringskosten.

Alle producten zijn nieuw tenzij anders vermeld en zijn inclusief een minimum van twee jaar garantie.

Deze aanbieding geldt niet voor computer software, in-ear monitors die geopend zijn en producten die geleverd werden op basis van uw persoonlijke specificaties.

Optioneel: 5 jaar garantie: € 330,00
(Omvat 90 dag geld terug garantie)

5 JAAR UITGEBREIDE GARANTIEREGELING

Prijs van het product bevat een een jaar garantie en 30 dagen geld terug garantie.

Echter de Gear4music verlengde garantie regeling biedt een verbeterde service, en is ontworpen om een hoger protectionsniveau dan veel aangeboden door sommige detailhandelaars en fabrikanten 'gratis' garanties bieden.

De hoogtepunten van deze verbeterde garantieservice zijn:

 • Garantie wordt uitgebreid tot 5 jaar vanaf de datum van levering
 • Onze geld-terug-garantie wordt uitgebreid van 30 dagen tot 90 dagen (voorwaarden zijn van toepassing na 30 dagen)
 • Ophalen en afleveren kosten zijn inbegrepen voor de eerste twee jaar
 • Vraag 50% tegoed terug op de kosten van het beleid na 5 jaar als het niet is gebruikt!
 • Garantie is overdraagbaar als het item doorverkocht is
 • Lening of vervangende apparatuur zal worden verstrekt als het product niet is gerepareerd binnen 30 dagen
 • Als een item niet kan worden hersteld, zal een vergelijkbare alternatieve product of korting (zoals gedefinieerd in dit beleid) worden aangeboden
 • Het beleid kan worden geannuleerd binnen 30 dagen, en op elk moment na dat voor een korting pro rata

Houd er rekening mee dat dit uitgebreide garantie momenteel alleen beschikbaar op producten die worden verkocht binnen EU en EER is, en onderworpen aan de bepalingen en voorwaarden zoals vermeld op het certificaat van de verlengde garantie geboden is.

Deze uitgebreide garantie is een aanvulling op de standaard Gear4music en de fabrikant garantie beleid, en de Gear4music bepalingen en voorwaarden van de handel. Geen verklaring of voorwaarde van verkoop deel uitmaakt van deze voorwaarden beïnvloedt of beperkt uw wettelijke rechten in de zin van de verordeningen van de “The Consumer Contracts (information, Cancellation and Additional Charges) Regulations 2013”.

 • Helemaal uniek, op maat gemaakte Kit.
 • Uitstekend Project en Full Bodied geluid.
 • esdoorn/berk & esdoorn/mahonie schelpen.
 • Pearl superieure Shell technologie.
 • Ventilatieopeningen van de gulden snede

Pearl Masterworks Shell Pakket, zwart met rode Sparkle Inlay, Ex-Demo

Details

De Pearl Masterworks 5 stuk Shell Pakket is exclusief voor Gear4music. Het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige shells, hoofden en onbegrensde tuning opties, is deze Masterworks kit perfect voor elke speelstijl. Sinds 1999, Pearlde handgemaakte Masterworks drums hebben professionele drummers met de hulpprogramma's die nodig zijn om een volledig aangepaste instructie met nieuwe hoogten van perfectie. Alle geselecteerd door en gebouwd voor u door de meest elite ambachtslieden in de wereld van de drum. Voor de ultieme persoonlijke en uitvoeringen verklaring, Masterworks zet u in control.

Product Ref: 73853

Volledige beschrijving van weergave

Volledige beschrijving

Volledige beschrijving van weergave

Aangepaste schelpen

Dit Pearl Masterworks Shell Pakket is ideaal voor allround algemeen spelen dankzij de aangepaste schelpen die uitstekende projectie samen met een volledige bodied geluid leveren. esdoorn produceert goed afgeronde, gladde, warme tinten met gelijke hoeveelheden van high-end aanval en mid-range definitie met uitstekende low-end punch. Berk is gekend voor haar '' natuurlijk EQ'ed'' geluid dat lichtjes biedt gestimuleerd high-end frequenties, een gladde, zachte mid-range en een diep low-end aanwezigheid. Bovendien, Afrikaanse Mahonie is de ideale keuze wanneer maximale warmte en lage frequenties zijn prioriteit. Dit Pearl Masterworks 5 stuk Shell Pakket combineert al deze premium tonewoods samen in nauwkeurige verhoudingen te garanderen superieure speelbaarheid en efficiëntie.

Pearl superieure Shell Technology

Pearlde Superior Shell technologie maakt gebruik van een gepatenteerde techniek voor het bereiken van de ultieme luchtkamer. Het begint met select woods gekozen voor hun unieke akoestische kenmerken, gemalen tot exacte dikte met overlappende sjaal joint naden, voor een perfecte luchtdichte pasvorm. De houten plies zijn verzadigd met Pearlvan merkgebonden '' AcoustiGlue'' dat iedere porie doordringt en droogt de exacte samenhang van het hout voor optimale resonantie. Tot slot, de lagen worden gevormd in hoge-temperatuur mallen met 1000 PSI van hydraulische druk te produceren perfecte drum schelpen die superieure Toon, optimale resonantie vertonen en extreme sterkte.

Rekening houdend met rand

Dan de shell-materiaal beïnvloedt niets van je drum algehele reactie en tonale spectrum meer dan de rand van invloed. De afgeronde 45, rekening houdend met rand verhoogt medio aan hoge frequenties als gevolg van grotere hoofd-aan-shell contact.

Gulden snede ventilatieopeningen

De gulden snede, ook bekend als de gulden snede, gulden middenweg, gouden rechthoek en de goddelijke proportie, heeft gefascineerd wiskundigen sinds de tijd van de farao's. Het is een wiskundige constante (1.61803), die herhaaldelijk is gevonden in de natuur en door ambachtslieden voor generaties is gebruikt om te maken art en de structuur met verhoudingen te behagen.

Stradivarius toegepast de gulden snede om de locatie van de "f-gaten" en verhoudingen van zijn meesterwerk violen te definiëren. De buitenafmetingen van het Parthenon wordt gezegd dat het een perfecte gouden rechthoek vormen. De verhoudingen gevonden in Leonardo da Vinci's "laatste avondmaal" Volg de gulden snede. Geïntrigeerd door dit, onze ingenieurs gevraagd als de gulden snede werd die van toepassing zijn op drums en meer in het bijzonder naar de locatie van de ventilatieopeningen. Voor elke drum diepte er is een bovenste en onderste gulden snede locatie, en testen is gebleken dat de bovenste locatie noticably verbetert aanval, die perfect geschikt is voor snare drums, terwijl de lagere positie laag frequency response, ideaal voor toms en bass drums verbetert. Pearlde revolutionaire nieuwe ventilatieopeningen van de gulden snede zijn zo uniek dat ze patent is aangevraagd. Ervaring het geluid van de gulden snede air vents, eeuwen in de maak, uitsluitend op Masterworks serie drums.

Configuratie

 • Bass Drum: 24'' x 18''
 • Rack Tom: 10'' x 8''
 • Rack Tom: 12'' x 8''
 • Floor Tom: 14'' x 12''
 • Floor Tom: 16'' x 14''

Specificaties

 • Shell: Regelmatige Ply
 • Shell materiaal:
  • Grote trom: esdoorn/mahonie/Mahoany/mahonie
  • Rack Tom: Ahorn/esdoorn/Birch
  • Rack Tom: Ahorn/esdoorn/esdoorn
  • Floor Tom: Ahorn/esdoorn/mahonie/mahonie
  • Floor Tom: esdoorn/mahonie/mahonie/mahonie
 • Hardware: zwart
 • Rekening houdend met rand: Volledig afgerond en afgeronde 45
 • Airholes: Gulden snede
 • Hardware:
  • Grote trom: BRL/CW/SP300, BB3, 2'' hoepels
  • Rack Tom: DC, BRL100, OPTA
  • Rack Tom: DC, BRL100, OPTA
  • Floor Tom: DC, BRL100, LB/LG200L
  • Floor Tom: DC, BRL100, LB/LG200