Piano accessoires

Onze Gear4music.com Piano Accessoires sectie biedt een uitgebreide selectie van piano en keyboard accessoires van de pedalen naar voedingen, krukken en Reinigingsapparatuur, van top fabrikanten zoals CASIO, Yamaha en Quiklok.

View All Information

Meest populaire Piano & toetsenbord accessoires

Over Piano accessoires

Nodige accessoires voor uw toetsenbord of piano hangen sterk af hoe u het gebruiken van. Essentieel voor iedereen een draagbare toetsenbord transporten is een hoes of koffer ter protection van het instrument, evenals een gemakkelijk te transporten stand.

Wij vervaardigen een groot aantal van onze eigen staanders in beide single, eigen 2 en 3 tier modellen waarmee flexibiliteit echter veel toetsenborden u.

Piano nieuws

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 en ES110 digitale piano's

Beschikbaar voor orde nu op Gear4music, Kawaide CN27, CN37 en ES110 digitale piano's combineren een authentiek klassieke sfeer met een overvloed van hedendaagse raakt... Meer »

Roland GP607 digitale vleugel Ebbenhout /wit nu op voorraad

Combinatie van de voordelen van een akoestische geluid en de uitvoerbaarheid van de hedendaagse technologie, is de GP607 zeker brengen elegantie in overvloed aan elk huishouden... Meer »

Casiode GP-500 Celviano Grand Hybrid Digitale Piano bekroond met de titel "meest innovatieve en vertrouwde Piano producten voor 2016"

Barsten met een aantal geweldige functies, de Celviano Grand Hybrid biedt de speler ongeëvenaarde uitvoeringen en ongekende Toon... Meer »