Digitale piano 's

Digitale piano's zijn een realistisch alternatief voor de traditionele piano, zowel in de manier waarop zij voelen om te spelen en in het geluid geproduceerd.

View All Information

Meest populaire digitale piano 's

Eerste 18 producten weergegeven:

Over digitale piano 's

Digitale piano's zijn elektrische muzikale instrumenten die zijn ontworpen als een alternatief voor hun traditionele, akoestische tegenhangers. In tegenstelling tot een akoestische piano's hebben digitale piano's geen snaren, de hamers of de zangbodem. In plaats daarvan gebruiken ze elektronische geluid chips en speakers te emuleren het geluid en het gevoel van een traditionele piano's.

Bij het kopen van een digitale piano, zijn er een aantal dingen om te overwegen. Bijvoorbeeld, het aantal sleutels die de elektrische piano heeft. Een goede digitale piano zal hebben van 88 aanslag gevoelige toetsen , zoals de 8865 digitale piano door Gear4music of de Korg LP-350.

Het niveau van de polyfonie van de digitale piano moet ook worden overwogen. De Casio Privia PX-720 digitale piano heeft een 128-stemmig polyfoon, die gebruikers toestaat om maken uitgebreid gebruik van het demperpedaal en vegen akkoorden te spelen.

Andere factoren van mening of de elektrische piano wordt geleverd met speakers, de geheugencapaciteit, welke pedaal opties die het heeft, als een stand opgenomen is en welke digitale effecten het komt met.

Digitale Piano nieuws

Roland onthullen van exclusieve promotie met blad muziek Direct Pass

Roland zijn het aanbieden van een gloednieuwe promotie waar degenen die een kopen Roland GP, LX of HP piano krijgt een gratis abonnement voor drie maanden durende bladmuziek Direct doorgeven.... Meer »

NAMM 2017: Roland onthullen RD-2000 Digitale Piano

Met een aantal spannende functies combineert de RD-2000 de beste eigenschappen van akoestische en digitale piano's in een innovatieve hybride... Meer »

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 en ES110 digitale piano's

Beschikbaar voor orde nu op Gear4music, Kawaide CN27, CN37 en ES110 digitale piano's combineren een authentiek klassieke sfeer met een overvloed van hedendaagse raakt... Meer »