Digitale piano 's

Digitale piano's zijn een realistisch alternatief voor de traditionele piano, zowel in de manier waarop zij voelen om te spelen en in het geluid geproduceerd.

View All Information

Meest populaire digitale piano 's

Eerste 11 producten weergegeven:

Een digitale Piano gids

Een digitale piano is een elektrische muziekinstrumenten die is ontworpen om te dienen als een alternatieve optie om zijn traditionele, akoestische tegenhangers. In tegenstelling tot de akoestische piano heeft een elektrische piano geen snaren of hamers en geen resonantiebodem. In plaats daarvan heeft een digitale piano een elektronische geluidschip en speaker, die kan worden gebruikt om te dupliceren het geluid en het gevoel van een traditionele piano te spelen.

Dingen te overwegen wanneer het kopen van een digitale piano

Er zijn een aantal dingen die mensen willen kopen van een digitale piano moet zoeken. Het aantal sleutels die de elektrische piano te bieden heeft moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden. Een goede digitale piano setup moet 88 aanslag gevoelige toetsen , zoals op de Digitale Piano van 8865 door Gear4music en de Korg LP-350 Digitale Piano.

Het niveau van de polyfonie van de digitale piano moet ook rekening worden gehouden. Bijvoorbeeld, biedt de CASIO Privia PX-720 Digitale Piano een 128-stemmig polyfoon, wat betekent dat het gebruikers uitgebreide gebruik van het demperpedaal te maken en te spelen akkoorden vegen.

Andere factoren waarmee rekening moeten worden gehouden zijn ongeacht of de elektrische piano wordt geleverd met speakers, wat haar geheugencapaciteit is, wat pedaal mogelijkheden die het biedt, of een stand is opgenomen en hoeveel liederen en het komt met digitale effecten.

Digitale Piano nieuws

Roland onthullen van exclusieve promotie met blad muziek Direct Pass

Roland zijn het aanbieden van een gloednieuwe promotie waar degenen die een kopen Roland GP, LX of HP piano krijgt een gratis abonnement voor drie maanden durende bladmuziek Direct doorgeven.... Meer »

NAMM 2017: Roland onthullen RD-2000 Digitale Piano

Met een aantal spannende functies combineert de RD-2000 de beste eigenschappen van akoestische en digitale piano's in een innovatieve hybride... Meer »

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 en ES110 digitale piano's

Beschikbaar voor orde nu op Gear4music, Kawaide CN27, CN37 en ES110 digitale piano's combineren een authentiek klassieke sfeer met een overvloed van hedendaagse raakt... Meer »

NAMM 2017: Casio lanceren de Privia PX-160 en Celviano AP-460 In Wit

Beschikbaar voor orde op Gear4music nu, zowel de gerespecteerde PX-160 en AP-460 bieden een aantal luxe tonale mogelijkheden voor de veeleisende muzikant.... Meer »

Korg lancering nieuwe Website

Korg onderwijs is gericht op gebruikers te voorzien van een informatieve en dynamische leerervaring... Meer »

Bekijk hoe Rihanna's Monte Neuble gebruikt vooraf toetsenborden In zijn leven Rig

Monte Neuble wordt beschreven met behulp van Advance Keyboard van Akai Pro's en VIP 2.0 onder weg.... Meer »