CASIO Digitale Piano's

Gear4Music.com

CASIO digitale piano's maken deel uit van de portfolio van instrumenten die het bedrijf een van 's werelds meest herkenbare merken maakte . View All Information

CASIO Digitale Piano bestsellers

Eerste 50 producten weergegeven:

Over CASIO digitale piano 's

CASIO werd opgericht in 1946 en is nu een van's werelds toonaangevende fabrikanten van consumentenelektronica en muziekinstrumenten. Gedurende zijn ontwikkeling hebben te realiseren zijn belofte van "creativiteit en bijdrage" CASIO gestreefd door de invoering van innovatieve en creatieve producten.

Op Gear4music.com.com we werken nauw samen met CASIO te bieden hun uitgebreide selectie van digitale piano's. CASIO zijn gespecialiseerd in het creëren van piano's voor alle niveau van spelers en hun Privia assortiment. Met name de PX-130 is erg populair met zijn ongekende geluidskwaliteit en veelzijdig genoeg voor huis, kerk, school of fase.

Wij bieden Piano CASIO's geweldig geluid, stijlvolle ontwerpen en geavanceerde technologie tegen de laagste prijzen in Groot-Brittannië .

CASIO Digitale Piano nieuws

Roland en Karimoku Team opwaarts voor KF-10 Digitale Piano

Internationaal gerenommeerde Japanse meubelfabrikant Karimoku heeft samen met Roland aan het produceren van een piano kijkt elke duim zo kwistig als het klinkt.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: De invoering van de de Nord Stagepiano 3

De vijfde generatie in het Nord Stage Piano serie, deze nieuwe toevoeging aan Nordvan 'Fase' bereik is specifiek gericht op de uitvoeringen op basis-muzikant.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha kondigen Updates voor CLP-bereik

Met een aantal updates spanning over de gehele collectie van CLP-piano's, Yamaha geven hun veelgeprezen CLP-bereik een lang verwachte facelift.... Meer »