DJ Apparatuur

DJ-apparatuur is een breed en afwisselend gebied en onze DJ specialiste weet dat een DJ's apparatuur de sleutel tot succes is voor alle DJs kan zijn. De juiste setup is essentieel bij het bereiken van de perfecte mix. Vandaag, worden DJ's enkele van de werelds grootste muzikanten. Een DJ setup definieert niet alleen hun geluid, maar ook hun prestatie.

View All Information

Meest Populaire DJ Apparatuur

Over DJ Apparatuur

Of uw DJ setup nu digitaal, vinyl of computer-gebaseerd is, Gear4music.com heeft de beste selectie van DJ Apparatuur - inclusief CD-spelers, MP3 spelers, Draaitafels, Mixers, DJ Software, Geluidskaarten en nog veel meer.

Tegenwoordig, is het makkelijker dan ooit om met DJ'en te beginnen. Gewoon met behulp van een laptop en DJ software zoals Native Instruments Traktor Scratch Pro, kan iedereen beginnen met hun eigen nummers te mixen.

De meer geavanceerde DJ kan kiezen uit onze uitgebreide assortiment van MIDI Controllers, Audio-Interfaces en Samplers als bruikbare productie en optreden middelen.

DJ Apparatuur Nieuws

Stanton lanceren ST.150 M2, STR.850 M2 en T.92 M2 draaitafels

Met een overvloed aan spannende nieuwe functies, belooft de serie M2 een enorme hoeveelheid mogelijkheden voor creatieve en auditieve de veeleisende DJ.... Meer »

NAMM 2017: Denon DJ DJ Release van hun nieuwe Prime-bereik

Eerste serie zijn voorzien van een mediaspeler, platenspeler, Mixer en analysesoftware. Vervullen van elke mogelijke behoefte van de moderne DJ, Denon DJ DJ sloeg de spijker op de kop.... Meer »

NAMM 2017: Akai onthullen MPC-X en MPC Live productiemachines

Het herzien van hun wortels, Akai zijn ingesteld op het blazen van de klassieke MPC-serie en een hele reeks moderne updates toevoegen aan de gerespecteerde muziek productie-eenheden... Meer »