DJ Apparatuur

DJ-apparatuur is een breed en afwisselend gebied en onze DJ specialiste weet dat een DJ's apparatuur de sleutel tot succes is voor alle DJs kan zijn. De juiste setup is essentieel bij het bereiken van de perfecte mix. Vandaag, worden DJ's enkele van de werelds grootste muzikanten. Een DJ setup definieert niet alleen hun geluid, maar ook hun prestatie.

View All Information

Meest Populaire DJ Apparatuur

Eerste 25 producten weergegeven:

Over DJ Apparatuur

Of uw DJ setup nu digitaal, vinyl of computer-gebaseerd is, Gear4music.com heeft de beste selectie van DJ Apparatuur - inclusief CD-spelers, MP3 spelers, Draaitafels, Mixers, DJ Software, Geluidskaarten en nog veel meer.

Tegenwoordig, is het makkelijker dan ooit om met DJ'en te beginnen. Gewoon met behulp van een laptop en DJ software zoals Native Instruments Traktor Scratch Pro, kan iedereen beginnen met hun eigen nummers te mixen.

De meer geavanceerde DJ kan kiezen uit onze uitgebreide assortiment van MIDI Controllers, Audio-Interfaces en Samplers als bruikbare productie en optreden middelen.

DJ Apparatuur Nieuws

NAMM 2017: Denon DJ DJ Release van hun nieuwe Prime-bereik

Eerste serie zijn voorzien van een mediaspeler, platenspeler, Mixer en analysesoftware. Vervullen van elke mogelijke behoefte van de moderne DJ, Denon DJ DJ sloeg de spijker op de kop.... Meer »

NAMM 2017: Akai onthullen MPC-X en MPC Live productiemachines

Het herzien van hun wortels, Akai zijn ingesteld op het blazen van de klassieke MPC-serie en een hele reeks moderne updates toevoegen aan de gerespecteerde muziek productie-eenheden... Meer »

Denon DJ DJ lanceren #ChangeYourRider In afwachting van de Release

Gearing up for de nieuwste toevoeging aan de Denon DJ DJ bereik, Denon hebben vrijgegeven een teaser waarmee belangrijke aanwijzingen over wat de nieuwste product kan worden... Meer »