Yamaha Basgitaren

Gear4Music.com

Yamaha Bass gitaren hebben een solide reputatie voor grote, warme geluiden en zijn favorieten van jazz, funk en rock muzikanten. View All Information

Yamaha Bas gitaar

Eerste 42 producten weergegeven:

Over Yamaha Bas gitaar

Als een merk wordt Yamaha wereldwijd beschouwd als een teken van kwaliteit muziekinstrumenten. Naast de populaire Yamaha-basgitaar, zij een overvloed van andere apparatuur zoals elektrische gitaren, piano's, PA en live geluid vervaardiging evenals drumsets.

Yamaha elektrische basgitaar staan bekend om hun kwaliteit, gebouwd om de hoogste toppen en de laagste dieptepunten. Het is deze kwaliteiten die de Yamaha basgitaar een favoriet van vele vooraanstaande musici over genres maken.

Yamaha basgitaren veel door enkele van de grootste namen in basgitaar gebruikt worden, met inbegrip van:

Michael Anthony van Van Halen
Billy Sheehan van mijnheer grote en Steve Vai
Phil Lipscomb van penwortel
John Patitucci - Solo

Yamaha Bas gitaar nieuws

Yamaha onthullen MX88 Synthesizer In aanloop naar Superbooth

Met behulp van innovatieve functies die zijn ontworpen als aanvulling op de moderne piano speler, Yamahade MX88 Synth biedt een re beoogde doeleinden design en perfecte functionaliteit.... Meer »

Yamaha YSV-104 eerste stille viool functie SRT Power systeem

Yamahade nieuwste binnenkomst in de wereld van stille violen maakt gebruik van een staat-van-de - art SRT Power System te verbeteren en te maximaliseren uw Toon in een praktijk-omgeving... Meer »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha kondigen Updates voor CLP-bereik

Met een aantal updates spanning over de gehele collectie van CLP-piano's, Yamaha geven hun veelgeprezen CLP-bereik een lang verwachte facelift.... Meer »