Fender basgitaar

Gear4Music.com

Fender bassen staan synoniem voor rock'n'roll. De iconische basgitaar wordt al decennia geproduceerd. De Fender bassen zoals de Precision Bass en de Jazz Bass zijn wereldwijd bekend en worden door muzikanten van alle genres bespeeld. View All Information

Fender basgitaar Bestsellers

Eerste 5 producten weergegeven:

Over Fender basgitaar

Fender bassen staan bekend als de instrumenten die de rock revolutie begonnen. Fender basgitaren worden al decennia bespeel door bassisten van sommige van de grootste bands in de wereld zoals Sting van The Police, Duff McKagen van G'n'R, en Mike Dirnt van Greenday.

Bij Gear4music bieden wij u een enorme keuze Fender basgitaren. Wij hebben daarom ook alle bassen, van de Fender Jazz tot Fender Precision en alles daartussenin op voorraad.

Fender basgitaar nieuws

Fenderde Tune van App nu beschikbaar voor Android-apparaten

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele... Meer »

SJC en Tre Cool presenteren Mike Dirnt aangepaste Kit For Christmas

In een inspanning voor collaboratief ontwerp, SJC Custom Drums en groen dag Drummer Tre Cool hebben ontworpen een aangepaste drumstel aan band partner Mike Dirnt handtekening bass... Meer »

Fender Release van een nieuwe reeks van In-Ear-Monitors

Een nieuwe serie van professionele In-Ear-Monitors met een premium van goede kwaliteit, ideaal voor live optredens, opname en luisteren.... Meer »