Basgitaar pedalen & effecten

Een bas effecten pedaal kan meer diepte en veelzijdigheid aan uw basgitaar toon toevoegen. Artiesten zoals Chris Wolstenholme (Muse) zijn beroemd door het gebruik van effecten, zoals Fuzz en Synth.

View All Information

Meest populaire bas effecten & pedalen

Eerste 15 producten weergegeven:

Over Bas gitaar effecten

Effecten pedalen opent een nieuwe wereld te bassisten – of verbetering van uw toon met een compressor, of op zoek naar unieke, spannende geluiden, de rechten gevolgen kunnen echt verbeteren uw bass. U kunt met een eenvoudige stomp box vervorming, flens of koor, toevoegen aan naam maar enkelen, aan uw geluid.

Multi-effects zoals de Boss GT-10B effectenprocessor kan een betaalbare alternatief voor meerdere FX pedalen bieden, vele effecten combineren tot één eenheid.

Basgitaar & effecten nieuws

BAAS lanceert de GT-1B Bas effectenprocessor

Kort op de ruimte? Noodzaak van een volledige bibliotheek van tonen aan uw voeten? BAAS nieuwe GT-1B Bass Effects Processor heeft alle bases bedekt.... Meer »

Electro Harmonix lanceren bataljon basgitaar preamp-pedaal

Laten de veeleisende bassist slijpen hun geluid op de vlieg, terwijl ook toegang hebben tot vervorming, het bataljon Preamp DI stelt de bar een rung hoger.... Meer »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 String Fretted en fretloze basgitaar

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,... Meer »