Basgitaar tassen & koffers

Onze Bas gitaar tassen & koffers zijn geschikt voor alle vormen en stijlen van Bas gitaar. Tassen & koffers zijn een essentieel accessoire voor bassisten op zoek om hun waardevolle instrumenten veilig transport.

View All Information

Basgitaar tassen & koffers

Eerste 118 producten weergegeven:

Over Bas tassen & koffers

De gemakkelijkste manier om te beschermen uw basgitaar is met een basgitaar tas of koffer. Basgitaren nemen veel van misbruik, vooral als je live shows en tours speelt. Op Gear4music.com.com er zijn twee soorten basgitaar koffers beschikbaar.

Gewatteerde koffers gunstig zijn omdat zij een goede hoeveelheid protection geven, zijn licht zetten en vaak moeten extra zakken en schouderbanden voor gemakkelijk transport. Gewatteerde koffers echter beschermen niet tegen temperatuurveranderingen.

Harde koffers in tegenstelling bieden uitstekende protection tegen temperatuur, vochtigheid en fysieke schade en essentieel zijn voor lange reizen of vliegtuig vluchten. In vergelijking met andere modellen van slaan, harde kofferlen zijn veruit de meest veilige en als het is goed beveiligd in een moeilijk koffer bijna niets kunnen gebeuren met het.

Bas gitaar nieuws

BAAS lanceert de GT-1B Bas effectenprocessor

Kort op de ruimte? Noodzaak van een volledige bibliotheek van tonen aan uw voeten? BAAS nieuwe GT-1B Bass Effects Processor heeft alle bases bedekt.... Meer »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 String Fretted en fretloze basgitaar

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,... Meer »

SJC en Tre Cool presenteren Mike Dirnt aangepaste Kit For Christmas

In een inspanning voor collaboratief ontwerp, SJC Custom Drums en groen dag Drummer Tre Cool hebben ontworpen een aangepaste drumstel aan band partner Mike Dirnt handtekening bass... Meer »