TC Elektronische Basversterkers

Gear4Music.com

TC Electronic bas versterkers worden gekenmerkt door hun nauwkeurige, responsieve tonen. TC Electronic zijn ook hoog aangeschreven voor hun assortiment van muziekmateriaal waaronder gitaar effecten, audio-interfaces, audio software, computerhardware en nog veel meer. TC Electronic zijn gespecialiseerd in Bas versterkers met de doelstelling van ontwikkeling, productie en marketing van eerste klas bas versterkers die blijvende gebruiker waarde bieden voor audioprofessionals zowel als muzikanten. View All Information

TC Electronic bas Combo versterkers

Eerste 5 producten weergegeven:

TC Electronic Bass Versterker Heads

Eerste 8 producten weergegeven:

TC Electronic bas klankkasten

Eerste 10 producten weergegeven:

TC Electronic Bass Amp-accessoires

Eerste 6 producten weergegeven:

Over TC Electronic bas versterkers

Op elektronische TC, is bas gear ontwikkeld voor bassisten door bassisten. Emulating jaren en jaren van leven en ervaring geoogst uit opname onder weg en in de studio's ze begrijpen de behoeften en verlangens van bassisten als het gaat om optredens, repetitie en studio werken.

Wij zijn trots om te werken met elektronische TC bieden onze klanten de meest innovatieve bas versterkers tegen de laagste prijzen online in Groot-Brittannië .

TC Electronic Bass Versterker nieuws

TC Electronic elektronische Flashback 2 Release Delay pedaal

Na de release van de Hall of Fame 2 en pijpleiding Tap Tremolo pedalen, TC Electronicde Flashback 2 belooft voor ongekende expressie en bovenaardse Toon.... Meer »

TC Electronic lanceert Hall of Fame 2 Reverb pedaal

Voortbouwend op het succes van de befaamde Hall of Fame Reverb pedaal, de tweede tranche van TC Electronic ziet een veel meer verfijnde en moderne weergave.... Meer »

TC Electronic onthullen de Wiretap Riff Recorder pedaal

Ooit komen met een moordenaar riff, alleen voor een paar dagen later vergeten? Goed TC Electronic hebben het antwoord om dit te maken een ding van het verleden.... Meer »