Peavey basgitaar versterkers

Gear4Music.com

Peavey bas versterkers staan bekend om hun macht en betrouwbaarheid. Wordt een belangrijkste dealer van Peavey, Gear4music.com kan bieden u de beste van Peavey van state of the art assortiment van Bas versterkers tegen de laagste prijzen. Peavey van Max serie bas combo's bieden betrouwbaarheid, macht en toon aan een volledige lijn van uitvoeringen, repetitie en oefen versterkers, variërend van 60 watt tot 15 watt. View All Information

Peavey bas Combo versterkers

Eerste 9 producten weergegeven:

Peavey basversterker topen

Eerste 3 producten weergegeven:

Over Peavey bas versterkers

Peavey versterkers sinds 1957 al maken en zijn nu een van de grootste fabrikanten van audio-apparatuur in de wereld, bekend om hun assortiment van hoge kwaliteit bas versterkers onderschreven door muzikanten wereldwijd.

Voor het breken van de macht en meedogenloze betrouwbaarheid raden wij de gerenommeerde Tour serie versterkers, hoge aangedreven werkpaarden met gespecialiseerde EQ, gebouwd in sub-harmonic generator en Peavey van nieuw en gepatenteerd slimme Spoorwegtechnologie.

Peavey basversterker nieuws

Peavey 6505 Piranha versterker hoofd onthullen

Peavey onthullen een vlottere versie van hun klassieke hoge winst amp.... Meer »

zwart Friday verkoop nu op - onze specials

Deze winter, we kickstarting uw kerstinkopen met 4 volle dagen van de beste muziek rond gaat, it's zwart Friday!... Meer »

Peavey Vypyr VIP Versterkers Krijgen Gratis Bewerking Software

Peavey heeft gratis Vypyr bewerking software beschikbaar gesteld voor Vypyr VIP-serie versterkers.... Meer »