Fender basgitaar versterkers

Gear4Music.com

Fender basgitaar versterkers staan synoniem voor rock'n'roll. Door iconische Fender apparatuur zoals de Bassman versterker, Rumble versterker, Precision bass, Jazz bass, Telecaster en Stratocaster zijn Fender gitaren en versterkers een gevestigde naam geworden. View All Information

Fender basgitaar versterkers

Eerste 23 producten weergegeven:

Over Fender basversterkers

Fender basgitaren en basversterkers zijn de afgelopen decennia gebruikt door enkele van de grootste bassisten in de muziekindustrie zoals Sting van The Police en Duff McKagen van Guns and Roses.

Op Gear4music.com.com bieden wij Fender's brede selectie van basversterkers aan zoals de zeer populaire Rumble combo basversterkers die de perfecte configuratie leveren voor het oefenen thuis of voor live-optredens. De gerenommeerde Bassman combo buizen basversterkers leveren wereldklasse geluid in een pakket ontworpen om te voldoen aan de eisen van lage basgitaar frequenties.

Fender basversterker nieuws

Fenderde Tune van App nu beschikbaar voor Android-apparaten

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele... Meer »

SJC en Tre Cool presenteren Mike Dirnt aangepaste Kit For Christmas

In een inspanning voor collaboratief ontwerp, SJC Custom Drums en groen dag Drummer Tre Cool hebben ontworpen een aangepaste drumstel aan band partner Mike Dirnt handtekening bass... Meer »

Fender Release van een nieuwe reeks van In-Ear-Monitors

Een nieuwe serie van professionele In-Ear-Monitors met een premium van goede kwaliteit, ideaal voor live optredens, opname en luisteren.... Meer »