Fender basgitaarversterkers

Gear4Music.com

Fender basgitaarversterkers staan synoniem voor rock'n'roll. Door iconische Fender apparatuur zoals de Bassman versterker, Rumble versterker, Precision bass, Jazz bass, Telecaster en Stratocaster zijn Fender gitaren en versterkers een gevestigde naam geworden. View All Information

Fender basgitaarversterkers

Eerste 22 producten weergegeven:

Over Fender basversterkers

Fender basgitaren en basversterkers zijn de afgelopen decennia gebruikt door enkele van de grootste bassisten in de muziekindustrie zoals Sting van The Police en Duff McKagen van Guns and Roses.

Op Gear4music.com.com bieden wij Fender's brede selectie van basversterkers aan zoals de zeer populaire Rumble combo basversterkers die de perfecte configuratie leveren voor het oefenen thuis of voor live-optredens. De gerenommeerde Bassman combo buizen basversterkers leveren wereldklasse geluid in een pakket ontworpen om te voldoen aan de eisen van lage basgitaar frequenties.

Fender basversterker nieuws

Fender kondigen hun eerste verordeningen op Rozenhout

CITES-overeenkomst vorig jaar, na Fender heeft aangekondigd dat hun Elite-gitaar en bas-bereik onderworpen aan strikte regelgeving en vervanging van bossen worden zal.... Meer »

Nieuwe Fender Mustang eerste ooit Wi-Fi compatibele versterker

Gebruik te maken van wireless technologie om te helpen de speler bereiken naadloze spelen, de nieuwe Mustang serie zijn de eerste stap in een moedige nieuwe wereld van versterkers.... Meer »

Fenderde Tune van App nu beschikbaar voor Android-apparaten

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele... Meer »