Yamaha Audio Mixers

Gear4Music.com

Yamaha zijn een populaire naam als het gaat om professionele audio. Met een groot scala van audio mixers beschikbaar op Gear4music.com, we zijn zeker hebben een Yamaha mixer die specifiek is voor uw behoeften. View All Information

Yamaha Mixers

Eerste 28 producten weergegeven:

Over Yamaha Mixers

De populaire MG serie bieden flexibele routering, ongerepte audio kwaliteit en een schat aan andere prestatieverbeteringen. Verdeeld in twee assortimenten, zijn de MG-serie beschikbaar in een model 'C' of een 'CX' model. De CX-modellen toevoegen intern digitale effecten bestaande uit vertragingen en reverbs modulatie en vervorming programma's.

Of u bent thuis of podium mengen, Yamaha bieden een scala aan pakket alle – evenals het aanbieden van high-performance en kristalheldere geluid.

Yamaha Mixer nieuws

Gear4music bezitten een van de laatste Yamaha Xeno YTR trompetten

De Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary Model trompet blijft momenteel één van de laatste modellen die momenteel beschikbaar voor aankoop in Europa zijn.... Meer »

NAMM 2017: Soundcraft Ui24R opnamesysteem

Een veelzijdige en dynamische digitale Mixer met een overvloed aan spannende mogelijkheden... Meer »

NAMM 2017: Yamaha kondigen nieuwe Rydeen Drum serie

De donder te brengen dit jaar NAMM zijn Yamahade nieuwe Ryden serie. Een beginner levelset gebouwd naar de laatste, kunt u verwachten premium quality bij een snuifje van de prijs.... Meer »