Audio-Interfaces

Audio-Interfaces zullen uw huis opnamens naar een professioneel niveau brengen. Op Gear4music begrijpen wij hoe belangrijk uw audio kwaliteit is voor uw opnamens - ons gamma van audio-interfaces en geluidskaarten bieden de beste conversie van audio signaal in een hoge kwaliteit digitaal formaat zodat het kan worden gebruikt in een computer.

View All Information

Meest Populaire Audio-Interfaces

Over Audio-Interfaces

Hoewel ieder verbinding voldoende macht om goede resultaten te geven heeft, is FireWire bekend om efficiënter met gegevensoverdracht te zijn. Populaire Firewire interfaces omvatten de MOTU Ultralite en de Presonus FireStudio. PCI-kaarten zitten intern binnen een sleuf op het systeembord; Dientengevolge, vereisen verbindingen een break-out vak/kabel.

USB-interfaces zijn doorgaans het meest populair vanwege het feit dat zijn verbinding een universele standaard is.

Audio-Interface Nieuws

Avid Pro Tools Quartet en Duet bundels enorme besparingen opleveren

baanbrekend interfaces ontworpen om de nieuwste audio-opname technologie, het paar hebben produceren professionele kwaliteit audio kwaliteit op elk gebruik... Meer »

NAMM 2017: Mackie vrij grote knop Studio Monitor Interfaces

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.... Meer »

NAMM 2017: RME onthullen hun Fireface UFX II-Interface

Gebruik te maken van de toestand van de art opname en afspelen operatie, de Fireface UFX II-interface combineert premium kwaliteit productie met volgende niveau geluidskwaliteit... Meer »