Audio-Interfaces

Audio-Interfaces zullen uw huis opnamens naar een professioneel niveau brengen. Op Gear4music begrijpen wij hoe belangrijk uw audio kwaliteit is voor uw opnamens - ons gamma van audio-interfaces en geluidskaarten bieden de beste conversie van audio signaal in een hoge kwaliteit digitaal formaat zodat het kan worden gebruikt in een computer.

View All Information

Meest Populaire Audio-Interfaces

Over Audio-Interfaces

Hoewel ieder verbinding voldoende macht om goede resultaten te geven heeft, is FireWire bekend om efficiënter met gegevensoverdracht te zijn. Populaire Firewire interfaces omvatten de MOTU Ultralite en de Presonus FireStudio. PCI-kaarten zitten intern binnen een sleuf op het systeembord; Dientengevolge, vereisen verbindingen een break-out vak/kabel.

USB-interfaces zijn doorgaans het meest populair vanwege het feit dat zijn verbinding een universele standaard is.

Audio-Interface Nieuws

Focusrite onthullen iTrack één Pre compacte Interface van de opname

Bekwaam om te registreren zowel gitaar en zang, de iTrack één Pre kunt bedienen met XLR- of Jack-ingangen, waardoor de reizende muzikant ongeëvenaarde creativiteit.... Meer »

Focusritevan Clarett 2Pre nu te koop bij Gear4music

De Focusrite Clarett 2Pre interface is te koop bij Gear4music. Bedreven in het opnemen van zang of gitaar kunt u consequent verbluffende uitvoeringen verwachten.... Meer »

Avid Pro Tools Quartet en Duet bundels enorme besparingen opleveren

baanbrekend interfaces ontworpen om de nieuwste audio-opname technologie, het paar hebben produceren professionele kwaliteit audio kwaliteit op elk gebruik... Meer »