Archer strijkinstrumenten

Gear4Music.comDit bereik van strijkinstrumenten werd gelanceerd door Gear4Music.com in 2007 met een reeks van Premiumkwaliteit violen, altviolen, cello's en contrabassen.

Archer instrumenten door Gear4Music worden gebouwd door zorgvuldig geselecteerde meestersopleidingen, die hebben vele jaren ervaring bouw van topkwaliteit instrumenten. Als gevolg daarvan zijn al onze instrumenten Archer gebouwd aan precisie en onberispelijk klaar.

Door ons team met de beste solide stukken van Canadese Spar en esdoorn, we ervoor zorgen dat deze instrumenten hebben een volledige bodied geluid dat je van een premie kwaliteitsinstrument verwachten zou.

Alle Archer instrumenten komen als een pakket, dat bestaat uit een instrument, boog, hard koffer en hars. Met al deze items opgenomen, de performer kunt beginnen met het spelen meteen.

De Boogschutter door Gear4Music instrumenten staan bekend om hun superieure geluid en bieden de performer met een rijke en responsieve toon. Zij beloont elke speler met een timbre dat een orkest of ensemble mengen zal.

Onbevlekte stijl en finish bieden de laatste bloei aan deze zorgvuldig ontworpen instrumenten. Archer snaren blijft de lat voor kwaliteit en prijs. View All Information

Archer strijkinstrumenten

Eerste 3 producten weergegeven:

Archer bogen

Eerste 3 producten weergegeven:

Archer kofferlen

Eerste 2 producten weergegeven: