Yamaha akoestische gitaren

Gear4Music.com

Yamaha akoestische gitaren zijn gemaakt met behulp van meer dan 40 jaar ervaring in het maken van gitaren. De Yamaha akoestische gitaar is geprezen voor haar evenwicht tussen de traditionele en de cutting-edge. Gebruikt door Bob Dylan en Jeff Beck, heeft de Yamaha akoestische gitaar bewezen een levensvatbaar alternatief op de akoestische gitaar scène te zijn. View All Information

Yamaha akoestische gitaren

Eerste 40 producten weergegeven:

Yamaha elektro-akoestische gitaar

Eerste 127 producten weergegeven:

Yamaha klassieke gitaren

Eerste 23 producten weergegeven:

Over Yamaha akoestische gitaren

Met een assortiment van zowel shallow-body modellen (APX serie) tot de deep-body CPX serie, biedt Yamaha een assortiment aan dat voor iedereen van toepassing is – beginners zullen de FG serie waarderen voor de professionele functies voor een lage prijs.

Dankzij een lange en nauwe relatie met Yamaha, biedt Gear4music.com het beste advies op een steeds groeiend assortiment van Yamaha akoestische gitaren, koffers en accessoires.

Yamaha gitaar nieuws

Gear4music bezitten een van de laatste Yamaha Xeno YTR trompetten

De Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary Model trompet blijft momenteel één van de laatste modellen die momenteel beschikbaar voor aankoop in Europa zijn.... Meer »

NAMM 2017: Yamaha kondigen nieuwe Rydeen Drum serie

De donder te brengen dit jaar NAMM zijn Yamahade nieuwe Ryden serie. Een beginner levelset gebouwd naar de laatste, kunt u verwachten premium quality bij een snuifje van de prijs.... Meer »

Yamaha kondigen educatieve App samenwerking met Flowkey

Ideaal voor die spelers die in een omgeving van intuïtieve onderwijs bloeien, Flowkey zet u verantwoordelijk voor uw het aanbieden van een verscheidenheid van inzichtelijke instrumenten leren.... Meer »