Taylor Gitaren

Gear4Music.com

Taylor Gitaars is gevestigd in El Cajon (Californië), en is een pionier in enkele van de meest succesvolle innovaties in akoestische gitaar vervaardiging in de afgelopen drie decennia. Taylor, opgericht in 1974, is snel gestegen van een een mans droom naar het best verkochte akoestische gitaar merk in Noord-Amerika. View All Information

Meest populaire Taylor Acoustic Gitaars

Eerste 14 producten weergegeven:

Taylor informatie

Opgericht in 1974, Taylor staan bekend als een van's werelds toonaangevende premium gitaar fabrikanten. Met behulp van zowel traditionele als moderne technieken in hun fabrieken in Californië en Mexico, creëren ze gitaren die uitstekend speelbaar zijn en onmiskenbaar Taylor.

Vele toonaangevende kunstenaars kiezen Taylor Gitaars, waaronder Dave Matthews, Prince, Taylor Swift en Jason Mraz, onder anderen.

Met een scala aan lichaamsvormen en tonewoods om uit te kiezen, het vinden van uw perfecte gitaar met Taylor kan niet eenvoudiger.

Taylor Gitaar nieuws

NAMM 2017: Taylor versie GS Mini-E akoestische basgitaar

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument... Meer »

Yamaha lancering competitie te winnen A ondertekend gitaar gespeeld door Ricky Gervais

Yamaha lopen een competitie te laten samenvallen met de release van de nieuwe film Ricky Gervais', David Brent-leven onder weg... Meer »

Fender Release nieuwe Gitaar Tuning App

Fender lanceren hun nieuwe app ' Fender Tune', een app die is ontworpen voor beginners en pro gelijk is... Meer »