Taylor Gitaren

Gear4Music.com

Taylor Gitaars is gevestigd in El Cajon (Californië), en is een pionier in enkele van de meest succesvolle innovaties in akoestische gitaar vervaardiging in de afgelopen drie decennia. Taylor, opgericht in 1974, is snel gestegen van een een mans droom naar het best verkochte akoestische gitaar merk in Noord-Amerika. View All Information

Meest populaire Taylor Gitaars

Eerste 23 producten weergegeven:

Taylor informatie

Opgericht in 1974, Taylor staan bekend als een van's werelds belangrijkste premium gitaar fabrikanten. Met behulp van zowel traditionele als moderne technieken in hun fabrieken in Californië en Mexico, creëren ze gitaren die uitzonderlijk speelbaar zijn en onmiskenbaar Taylor.

Vele toonaangevende kunstenaars hebben gekozen Taylor Gitaars waaronder Dave Matthews, Prins, Taylor Swift en Jason Mraz, onder anderen.

Met een scala aan lichaamsvormen en tonewoods om uit te kiezen, het vinden van uw perfecte gitaar met Taylor kan niet eenvoudiger.

Taylor Gitaar nieuws

Ed Sheeran Signature ' verdelen ' gitaar beschikbaar voor pre-orden

Door een samenwerking met Martin, Sheeran de laatste handtekening model voorzien van illustraties van zijn nieuwste album '÷' en is gebouwd zijn exacte specificaties.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST en DSTG en 0-18 gitaren

Geschreven als de 'goedkoper' alternatieven van Martin op dit jaar Musikmesse, vertonen deze gloednieuwe modellen een verfijnde esthetische en iconische Toon.... Meer »

Tanglewoodvan Sundance Performance Pro serie op Gear4music

Melding van traditie met moderne fabricagetechnieken, Tanglewoodde Sundance Performance Pro serie bieden de speler unieke Toon met een kenmerkende persoonlijkheid.... Meer »