Tanglewood Akoestische Gitaren

Gear4Music.com

Tanglewood akoestische gitaren hebben een lange erfgoed productie akoestische instrumenten, en staan bekend om hun akoestische gitaren. Tanglewood is herhaaldelijk het meest populaire merk van akoestische gitaren in Groot-Brittannië , en ook de top van veel industrie enquêtes. View All Information

Meest populaire Tanglewood gitaren

Eerste 19 producten weergegeven:

Over Tanglewood gitaren

Britse fabrikant, Tanglewood gitaren akoestische, elektrische, bass en Volksinstrumenten maken. Oorspronkelijk opgericht in Londen, in 1988 ze verhuisde later naar Kent en ook hebben ruimte zeer in de buurt van onze kantoren in Wetherby, Yorkshire. Vandaag zijn ze een van de UK's beste akoestische gitaar merken te verkopen.

De Tanglewood gitaar bereiken bestaan Discover, Evolution, erfgoed, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster en Sundance. Verken de serie met de knoppen aan de bovenkant van deze pagina om meer te weten. Voeg daarbij een aantal Tanglewood basgitaar, Volksinstrumenten en gitaar Pakketten en het is gemakkelijk om te zien dat wat voor soort gitarist die je bent, Tanglewood heeft een gitaar om aan te passen.

Tanglewood nieuws

Musikmesse 2013: Wat is nieuw van Tanglewood?

Tanglewood zijn dit jaar begonnen met een gastheer van nieuwe akoestische en Electro-akoestische gitaren op Musikmesse, evenals toe te voegen aan haar assortiment van akoestische versterkers.... Meer »

Musikmesse 2013: Jackson showcase de VS Selecteer serie in Frankfurt

Jackson tentoongesteld hun nieuwe VS Selecteer serie elektrische gitaren deze week op de Musikmesse show.... Meer »

Musikmesse 2013: Paul Reed Smith lanceren de P22 Trem op dit jaar de show in Frankfurt

Paul Reed Smith nieuwe P22 Trem biedt spelers klassieke humbuckertones en fantastische akoestische geluiden.... Meer »