Tanglewood Akoestische Gitaren

Gear4Music.com

Tanglewood akoestische gitaren hebben een lange erfgoed productie akoestische instrumenten, en staan bekend om hun akoestische gitaren. Tanglewood is herhaaldelijk het meest populaire merk van akoestische gitaren in Groot-Brittannië , en ook de top van veel industrie enquêtes. View All Information

Meest populaire Tanglewood gitaren

Eerste 17 producten weergegeven:

Over Tanglewood gitaren

Britse fabrikant, Tanglewood gitaren akoestische, elektrische, bass en Volksinstrumenten maken. Oorspronkelijk opgericht in Londen, in 1988 ze verhuisde later naar Kent en ook hebben ruimte zeer in de buurt van onze kantoren in Wetherby, Yorkshire. Vandaag zijn ze een van de UK's beste akoestische gitaar merken te verkopen.

De Tanglewood gitaar bereiken bestaan Discover, Evolution, erfgoed, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster en Sundance. Verken de serie met de knoppen aan de bovenkant van deze pagina om meer te weten. Voeg daarbij een aantal Tanglewood basgitaar, Volksinstrumenten en gitaar Pakketten en het is gemakkelijk om te zien dat wat voor soort gitarist die je bent, Tanglewood heeft een gitaar om aan te passen.

Tanglewood nieuws

Tanglewoodvan Sundance Performance Pro serie op Gear4music

Melding van traditie met moderne fabricagetechnieken, Tanglewoodde Sundance Performance Pro serie bieden de speler unieke Toon met een kenmerkende persoonlijkheid.... Meer »

Musikmesse 2013: Wat is nieuw van Tanglewood?

Tanglewood zijn dit jaar begonnen met een gastheer van nieuwe akoestische en Electro-akoestische gitaren op Musikmesse, evenals toe te voegen aan haar assortiment van akoestische versterkers.... Meer »

Liverpool hulde aan cruciale Beatles-Album

In een drie weken viering extravaganza, zal de stad van Liverpool betalen testament naar het legendarische album van de Beatles 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band'... Meer »