Martin Akoestische Gitaren

Gear4Music.com

Martin gitaren werd opgericht in 1833 en is nu een van de oudste gitaar fabrikanten vandaag. Zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van veel ontwerpfuncties en technieken die nu de normen op akoestische gitaar ontwerpen zijn geworden. De klassieke dreadnought gitaar vorm was oorspronkelijk een Martin ontwikkeling zowel als de 14e fret hals gezamenlijke en de X-Frame bracing patroon. View All Information

Martin Acoustic Gitaars

Eerste 42 producten weergegeven:

Martin Electro-akoestische Gitaar

Eerste 52 producten weergegeven:

Over Martin gitaren

Martin gitaren worden gekozen door vele moderne spelers, gevestigd op het merk door het rijke erfgoed. Gespeeld door Johnny Cash en Elvis, zijn huidige Martin ambassadeurs Ed Sheeran en The Gaslight Anthem.

Veel van de huidige ambachtslieden Martin's zijn leden van de familie Martin nu in zijn zesde generatie en overtreft de ' 1 miljoen gitaren gemaakt ' mijlpaal.

'Zorg en geduld' zijn de twee belangrijkste aspecten aan het maken van een geweldige gitaar, zei Frank Henry Martin meer dan 80 jaar geleden. Dat ethos draagt op in de Martin-fabriek in Pennsylvania, waar het bedrijf streven ernaar iedere gitaar de grootste die ze ooit hebben geproduceerd.

Martin gitaar nieuws

Yamaha lancering competitie te winnen A ondertekend gitaar gespeeld door Ricky Gervais

Yamaha lopen een competitie te laten samenvallen met de release van de nieuwe film Ricky Gervais', David Brent-leven onder weg... Meer »

Fender Release nieuwe Gitaar Tuning App

Fender lanceren hun nieuwe app ' Fender Tune', een app die is ontworpen voor beginners en pro gelijk is... Meer »

Summer NAMM 2016: Nieuwe Ibanez Artwood Vintage Thermo-Aged akoestische gitaren

Ibanez heeft zes nieuwe Gitaars toegevoegd aan hun uitgebreide akoestische gitaren.... Meer »