Akoestische gitaren van Gear4music

Gear4Music.com

Akoestische gitaren zijn een van Gear4musics meest populaire producten sinds 2003, toen het bedrijf voor het eerst begon met het produceren van zijn eigen kwalitatieve maar goedkope akoestische gitaren. De akoestische gitaren van Gear4music zijn veelgeprezen geweest door akoestische gitaristen, specialisten en recensenten, en we zijn altijd op zoek naar manieren om onze selectie van akoestische gitaren uit te breiden en te verbeteren om te voorzien in de behoeften van elke muzikant. View All Information

Populaire Gear4music akoestische gitaren

Eerste 13 producten weergegeven:

Meer informatie over akoestische gitaren

De drie belangrijkste vormen van akoestische gitaren zijn dreadnoughts, cutaways en ronde rug. Dreadnought gitaren hebben een bel-achtig lichaam en werden ontwikkeld door de beroemde fabrikant CF Martin & Company en wordt tegenwoordig beschouwd als de standaard vorm voor akoestische gitaren. Cutaway gitaren hebben een inspringing in het lichaam naast de onderkant van de hals, om het gitaristen gemakkelijker te maken om het lagere deel van de frets te bespelen. Ronde rug akoestische gitaren hebben een afgeronde rug in tegenstelling tot een platte rug, waardoor er een meer heldere en duidelijke klank verkregen wordt.

Andere dingen om te overwegen wanneer u een akoestische gitaar koopt:

Mensen die een akoestische gitaar willen kopen en meteen willen beginnen met spelen, zijn misschien geïnteresseerd in de Single Cutaway Electro Akoestische Gitaren + Accessoire Pakket, die wordt geleverd met een reserve set snaren en een opbergtas voor 80,95. Andere populaire toebehoren omvatten gitaar was, plectrums en tuners, terwijl mensen met elektro-akoestische gitaren waarschijnlijk veel nut kunnen halen uit een oefen versterker voor akoestische gitaren. Volledige versterkers zullen waarschijnlijk nodig zijn voor zij die live willen spelen.

Akoestische gitaar nieuws

Ed Sheeran Signature ' verdelen ' gitaar beschikbaar voor pre-orden

Door een samenwerking met Martin, Sheeran de laatste handtekening model voorzien van illustraties van zijn nieuwste album '÷' en is gebouwd zijn exacte specificaties.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST en DSTG en 0-18 gitaren

Geschreven als de 'goedkoper' alternatieven van Martin op dit jaar Musikmesse, vertonen deze gloednieuwe modellen een verfijnde esthetische en iconische Toon.... Meer »

Tanglewoodvan Sundance Performance Pro serie op Gear4music

Melding van traditie met moderne fabricagetechnieken, Tanglewoodde Sundance Performance Pro serie bieden de speler unieke Toon met een kenmerkende persoonlijkheid.... Meer »