Fender akoestische gitaren

Gear4Music.com

Fender akoestische gitaren worden enorm bewonderd als één van de mooiste, bespeelbare en veelzijdigste gitaren die er zijn. Fender produceert een enorm scala voor alle stijlen en vaardigheidsniveaus zoals onder andere dreadnought, cutaway en klassieke gitaren. View All Information

Fender en Squier akoestische gitaren

Eerste 34 producten weergegeven:

Fender Elektro-akoestische Gitaar

Eerste 57 producten weergegeven:

Over Fender akoestische gitaren

Fender akoestische gitaren hebben een grote rol in Americana en Country muziek gespeeld en worden gebruikt door vele artiesten – inclusiefde graag van Buddy Miller. Zijn handtekening model is een bewijs van de Fender akoestische gitaar en laat zien waarom zij moeten niet worden onderschat in de schaduw van hun elektrische gitaren.

Op Gear4music.com, leveren wij een breed scala aan Fender akoestiek en Electro-akoestiek. Van handtekening modellen, beginner's Pakketten en alles wat er in tussen je bent zeker kunnen vinden een Fender akoestische gitaar of een Squier van Fender alternatieve op Gear4music.com.

Fender gitaar nieuws

SJC en Tre Cool presenteren Mike Dirnt aangepaste Kit For Christmas

In een inspanning voor collaboratief ontwerp, SJC Custom Drums en groen dag Drummer Tre Cool hebben ontworpen een aangepaste drumstel aan band partner Mike Dirnt handtekening bass... Meer »

Fender Release van een nieuwe reeks van In-Ear-Monitors

Een nieuwe serie van professionele In-Ear-Monitors met een premium van goede kwaliteit, ideaal voor live optredens, opname en luisteren.... Meer »

Fender Release nieuwe Gitaar Tuning App

Fender lanceren hun nieuwe app ' Fender Tune', een app die is ontworpen voor beginners en pro gelijk is... Meer »