Fender akoestische gitaren

Gear4Music.com

Fender akoestische gitaren worden enorm bewonderd als één van de mooiste, bespeelbare en veelzijdigste gitaren die er zijn. Fender produceert een enorm scala voor alle stijlen en vaardigheidsniveaus zoals onder andere dreadnought, cutaway en klassieke gitaren. View All Information

Fender en Squier akoestische gitaren

Eerste 35 producten weergegeven:

Fender Elektro-akoestische Gitaar

Eerste 54 producten weergegeven:

Over Fender akoestische gitaren

Fender akoestische gitaren hebben een grote rol in Americana en Country muziek gespeeld en worden gebruikt door vele artiesten – inclusiefde graag van Buddy Miller. Zijn handtekening model is een bewijs van de Fender akoestische gitaar en laat zien waarom zij moeten niet worden onderschat in de schaduw van hun elektrische gitaren.

Op Gear4music.com, leveren wij een breed scala aan Fender akoestiek en Electro-akoestiek. Van handtekening modellen, beginner's Pakketten en alles wat er in tussen je bent zeker kunnen vinden een Fender akoestische gitaar of een Squier van Fender alternatieve op Gear4music.com.

Fender gitaar nieuws

Fender kondigen hun eerste verordeningen op Rozenhout

CITES-overeenkomst vorig jaar, na Fender heeft aangekondigd dat hun Elite-gitaar en bas-bereik onderworpen aan strikte regelgeving en vervanging van bossen worden zal.... Meer »

Nieuwe Fender Mustang eerste ooit Wi-Fi compatibele versterker

Gebruik te maken van wireless technologie om te helpen de speler bereiken naadloze spelen, de nieuwe Mustang serie zijn de eerste stap in een moedige nieuwe wereld van versterkers.... Meer »

Fenderde Tune van App nu beschikbaar voor Android-apparaten

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele... Meer »