Klassieke gitaren

De klassieke gitaar, ook bekend als een "Nylon-snarige gitaar" of "Spanish Gitaar", wordt gekenmerkt door zijn kleinere lichaam en met name de snaren - een klassieke gitaar is gespannen met nylon snaren.

View All Information

Meest populaire klassieke gitaren

Eerste 17 producten weergegeven:

Klassieke gitaren

Klassieke gitaren zijn meestal houten carrosserie en nylon string gitaar, ook wel aangeduid als de 'Spaanse gitaar'. In het midden van de negentiende eeuw was de moderne klassieke gitaar die we kennen en liefhebben vandaag gemaakt. De klassieke gitaar heeft een duidelijk geluid dat is heel anders dan stalen tekenreeks gitaren. Populair bij beginners als gevolg van de nylon snaren die gemakkelijker zijn te spelen dan stalen snaren. Hier bij Gear4music voorraad we een uitgebreide verscheidenheid aan klassieke gitaren van ons eigen merk Martin, Taylor en meer.

Classical Guitars News

Yamahade Tour Custom Sets Make terugkeer op 2017 Summer NAMM

Maken van een langverwachte terugkeer, Yamahavan illustere Tour Custom-Sets zijn geschreven om tegemoet te komen aan de drummer van de werken nodig hebben van een stevig en betrouwbaar werkpaard.... Meer »

sE Electronics lanceren sE8 kleine condensator microfoon

De laatste vermelding in de befaamde microfoon merken line-up, de sE8 kleine condensator microfoon maakt een grote vuist ondanks het verkleinwoord en compact frame.... Meer »

BOSS Releases weg klaar 75 Watt Waza Amplifier Head

Een vertrouwd gezicht in een geheel nieuwe indeling, het hoofd van de versterker Waza laat u beleven de volledige kracht van een gevestigde klassieker in het comfort van uw eigen slaapkamer.... Meer »