Klassieke gitaren

De klassieke gitaar, ook bekend als een "Nylon String gitaar" of "Spanish Gitaar", wordt gekenmerkt door zijn kleiner lichaam en vooral de snaren - een klassieke gitaar is gespannen met behulp van nylon snaren.

View All Information

Meest populaire klassieke gitaren

Eerste 17 producten weergegeven:

Klassieke gitaren

Klassieke gitaren zijn meestal houten carrosserie en nylon string gitaar, ook wel aangeduid als de 'Spaanse gitaar'. In het midden van de negentiende eeuw was de moderne klassieke gitaar die we kennen en liefhebben vandaag gemaakt. De klassieke gitaar heeft een duidelijk geluid dat is heel anders dan stalen tekenreeks gitaren. Populair bij beginners als gevolg van de nylon snaren die gemakkelijker zijn te spelen dan stalen snaren. Hier bij Gear4music voorraad we een uitgebreide verscheidenheid aan klassieke gitaren van ons eigen merk Martin, Taylor en meer.

Classical Guitars News

Tanglewoodvan Sundance Performance Pro serie op Gear4music

Melding van traditie met moderne fabricagetechnieken, Tanglewoodde Sundance Performance Pro serie bieden de speler unieke Toon met een kenmerkende persoonlijkheid.... Meer »

Liverpool hulde aan cruciale Beatles-Album

In een drie weken viering extravaganza, zal de stad van Liverpool betalen testament naar het legendarische album van de Beatles 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band'... Meer »

Pink Floyd om herdenkingsmunten Vinyl Release op Werelddag van de Record

Op 22 April, Pink Floyd zal het vrijgeven van een ongehoord versie van de iconische klassieke 'Interstellar Overdrive' in de viering van de Werelddag van de record... Meer »