Klassieke gitaren

De klassieke gitaar, ook bekend als een "Nylon String gitaar" of "Spanish Gitaar", wordt gekenmerkt door zijn kleiner lichaam en vooral de snaren - een klassieke gitaar is gespannen met behulp van nylon snaren.

View All Information

Meest populaire klassieke gitaren

Eerste 17 producten weergegeven:

Klassieke gitaren

Klassieke gitaren zijn meestal houten carrosserie en nylon string gitaar, ook wel aangeduid als de 'Spaanse gitaar'. In het midden van de negentiende eeuw was de moderne klassieke gitaar die we kennen en liefhebben vandaag gemaakt. De klassieke gitaar heeft een duidelijk geluid dat is heel anders dan stalen tekenreeks gitaren. Populair bij beginners als gevolg van de nylon snaren die gemakkelijker zijn te spelen dan stalen snaren. Hier bij Gear4music voorraad we een uitgebreide verscheidenheid aan klassieke gitaren van ons eigen merk Martin, Taylor en meer.

Classical Guitars News

NAMM 2017: Nieuwe Jody Jazz Super Jet saxofoon mondstukken

De innovatieve nieuwe Jody Jazz Super Jet mondstukken zijn speciaal ontworpen met jazz, blues en rock saxofonisten in gedachten.... Meer »

NAMM 2017: Yamaha kondigen nieuwe Rydeen Drum serie

De donder te brengen dit jaar NAMM zijn Yamahade nieuwe Ryden serie. Een beginner levelset gebouwd naar de laatste, kunt u verwachten premium quality bij een snuifje van de prijs.... Meer »

NAMM 2017: Gretsch G9521, G2655T, G6609

Gretsch onthullen hun line-up van 2017, presentatie van een hele reeks van hun klassieke handtekening vormen met moderne wendingen... Meer »