Klassieke gitaren

De klassieke gitaar, ook bekend als een "Nylon-snarige gitaar" of "Spanish Gitaar", wordt gekenmerkt door zijn kleinere lichaam en met name de snaren - een klassieke gitaar is gespannen met nylon snaren.

View All Information

Meest populaire klassieke gitaren

Eerste 17 producten weergegeven:

Klassieke gitaren

Klassieke gitaren zijn meestal houten carrosserie en nylon string gitaar, ook wel aangeduid als de 'Spaanse gitaar'. In het midden van de negentiende eeuw was de moderne klassieke gitaar die we kennen en liefhebben vandaag gemaakt. De klassieke gitaar heeft een duidelijk geluid dat is heel anders dan stalen tekenreeks gitaren. Populair bij beginners als gevolg van de nylon snaren die gemakkelijker zijn te spelen dan stalen snaren. Hier bij Gear4music voorraad we een uitgebreide verscheidenheid aan klassieke gitaren van ons eigen merk Martin, Taylor en meer.

Classical Guitars News

Roland lanceren spel-veranderende SPD::ONE percussie bereik

Het bereik SPD::ONE vertoont gebouwd ter aanvulling van de moderne percussieve muzikant, volledige veelzijdigheid en flexibiliteit in het gezicht van liveoptreden.... Meer »

TC Electronic lanceert Hall of Fame 2 Reverb pedaal

Voortbouwend op het succes van de befaamde Hall of Fame Reverb pedaal, de tweede tranche van TC Electronic ziet een veel meer verfijnde en moderne weergave.... Meer »

Novationvan Circuit Groovebox ontvangt Firmware Update 1.5

Novationvan Circuit Groovebox is nu expressiever dan ooit, met nieuwe firmware verlenen spelers spannende nieuwe updates ter verbetering van hun spelen ervaren... Meer »