Akoestische Gitaar Merken

Gear4Music.com

De Akoestische gitaar heeft een enorme impact op muziek, gemaakt met het instrument steeds nauw met folk, jazz en blues muzikanten. Op Gear4music.com wij begrijpen dat elke akoestische gitaar musicus verschillende dingen moet. We hebben alle soorten van akoestische gitaar voor verkoop inclusiefDreadnoughts, 12-snarige akoestische en klassieke gitaren, evenals akoestische gitaarversterkers en effecten. View All Information

Meest populaire akoestische gitaren

Over akoestische gitaren

De Dreadnought Akoestische Gitaar, die ook gericht is op beginnende akoestische gitaar spelers, is beschikbaar voor dezelfde prijs. Het grotere instrument heeft een volledige en evenwichtige akoestische gitaar klank en biedt een hoog niveau van speelbaarheid en reactie en een gecompenseerde brug.

De elektro-akoestische gitaar die pick-ups heeft, is iets duurder, zoals bijvoorbeeld de Ronde Rug Akoestische Gitaar. Dit afgelijnde instrument heeft een cutaway-functie en produceert een warm en helder geluid en voelt prettig in de hand. Het is ontworpen met live optredens in het achterhoofd, met de bedoeling om zo weinig mogelijk problemen met feedback te krijgen wanneer de akoestische gitaar wordt versterkt.

Een akoestische gitaar met soortgelijke functies en dezelfde prijs is de Single Cutaway Electro-akoestische gitaar , die een evenwichtig akoestische geluid heeft dat ook ontworpen is om geweldig te klinken door een versterker.

Hoger in de prijsklasse en voor degenen die een geavanceerde optie willen, is er de Washburn D46S akoestische gitaar. Dit dreadnought instrument wordt verondersteld van ongeëvenaard te zijn in zijn prijsklasse voor het gevoel en de kwaliteit van het hout dat gebruikt is in de bouw van deze akoestische gitaar.

Helemaal bovenaan in de prijsklasse is de Yamaha LJX6C Solid Top Jumbo akoestische gitaar. Met een lichaam gemaakt uit solide sparrenhout, een cutaway rug en zijkanten uit palissander en een tweerichtings pick-up met een preamp systeem, is het instrument gebouwd met de moderne akoestische gitarist in gedachten. Het produceert een gecontroleerde en assertieve klank en heeft een sterk assortiment in het midden.

Akoestische gitaar nieuws

Yamaha lancering competitie te winnen A ondertekend gitaar gespeeld door Ricky Gervais

Yamaha lopen een competitie te laten samenvallen met de release van de nieuwe film Ricky Gervais', David Brent-leven onder weg... Meer »

Fender Release nieuwe Gitaar Tuning App

Fender lanceren hun nieuwe app ' Fender Tune', een app die is ontworpen voor beginners en pro gelijk is... Meer »

Summer NAMM 2016: Nieuwe Ibanez Artwood Vintage Thermo-Aged akoestische gitaren

Ibanez heeft zes nieuwe Gitaars toegevoegd aan hun uitgebreide akoestische gitaren.... Meer »

Summer NAMM 2016: Martin gitaar uitbreiden Junior serie

Martin Gitaar heeft de DRSG evenals zeven nieuwe X-reeksen Tanga's modellen met Sonitone elektronica op de Summer NAMM 2016 toegevoegd.... Meer »

Fender verdiepen in In-Ear Monitor grondgebied

Wereldberoemde gitaarbouwer is het aanbieden van vijf nieuwe in-ear monitor modellen in hun nieuwste venture.... Meer »