Akoestische pedalen & effecten

Akoestische effecten pedalen toevoegen aan een performers setup kan sterk worden vergroot de tonen van een akoestische gitaar.

View All Information

Akoestische effecten beste verkopers

Over akoestische gitaar effecten

Typisch, reverb, zoals de Fishman AFX en vertragingen, als de baas DD-7 op akoestische gitaren een element van ruimte toevoegen aan het geluid kan worden gebruikt.

Looper pedalen zijn vaak begunstigd door solo akoestische gitaristen dus ze laag kunnen verschillende elementen van een lied-Katie Tunstall is beroemd voor het gebruik van de Akai Headrush looper leven.

Merken zoals elektronische TC zijn gespecialiseerd in het maken van pedalen voor akoestische kunstenaars en vocalisten, met hun G-naturel Processor met alle effecten die een gitarist nodig zou kunnen hebben.

Akoestische gitaar nieuws

Strymon introduceren de zonsondergang Dual Overdrive-pedaal

Een overdrive-pedaal ontworpen om te repliceren de meest gewilde na tonen in de muzikale geschiedenis, de zonsondergang Dual Overdrive geeft u meer bang voor je buck... Meer »

Walrus Audio introduceren het nieuwe Warhorn Overdrive-pedaal

Compleet met een gloednieuw ontwerp, Warhorn ziet het verkennen van de tonale mogelijkheden van een kneuzing overdrive uitgerust met aanpasbare parameter merk control.... Meer »

Darkglass Electronics nu beschikbaar op Gear4music

Met een uitgebreide selectie van pedalen en een versterker die belooft premium Toon, Darkglass Electronics zijn het antwoord op al uw bas verwante gebeden.... Meer »