Akoestische pedalen & effecten

Akoestische effecten pedalen toevoegen aan een performers setup kan sterk worden vergroot de tonen van een akoestische gitaar.

View All Information

Akoestische effecten beste verkopers

Over akoestische gitaar effecten

Typisch, reverb, zoals de Fishman AFX en vertragingen, als de baas DD-7 op akoestische gitaren een element van ruimte toevoegen aan het geluid kan worden gebruikt.

Looper pedalen zijn vaak begunstigd door solo akoestische gitaristen dus ze laag kunnen verschillende elementen van een lied-Katie Tunstall is beroemd voor het gebruik van de Akai Headrush looper leven.

Merken zoals elektronische TC zijn gespecialiseerd in het maken van pedalen voor akoestische kunstenaars en vocalisten, met hun G-naturel Processor met alle effecten die een gitarist nodig zou kunnen hebben.

Akoestische gitaar nieuws

NAMM 2017: Lunastone Trueoverdrive1 pedaal

Op de NAMM Lunastone onthulde hun nieuwste release. Klassieke buis Toon repliceren en omarmen het bruisende geluid van merken, is het gepland worden vrijgegeven dit februari.... Meer »

Supro lanceren Tremolo-pedaal dat een overvloed van belooft Vintage tonen

Ontworpen om te simuleren van verschillende klassieke amp tonen, Suprode Tremolo pedaal introduceert de nieuwe school aan de oude school... Meer »

Gear4music aftrap zwart Friday Week met enorme korting op DigiTech Trio Band Schepper pedaal

Met een aantal exclusieve deals en aanbiedingen verschijnen in de komende week, houd je ogen open als Gear4music geven u de kans om te kopen van de top van de reeks producten tegen zeer gereduceerde prijzen!... Meer »