Akoestische pedalen & effecten

Akoestische effecten pedalen toevoegen aan een performers setup kan sterk worden vergroot de tonen van een akoestische gitaar.

View All Information

Akoestische effecten beste verkopers

Over akoestische gitaar effecten

Typisch, reverb, zoals de Fishman AFX en vertragingen, als de baas DD-7 op akoestische gitaren een element van ruimte toevoegen aan het geluid kan worden gebruikt.

Looper pedalen zijn vaak begunstigd door solo akoestische gitaristen dus ze laag kunnen verschillende elementen van een lied-Katie Tunstall is beroemd voor het gebruik van de Akai Headrush looper leven.

Merken zoals elektronische TC zijn gespecialiseerd in het maken van pedalen voor akoestische kunstenaars en vocalisten, met hun G-naturel Processor met alle effecten die een gitarist nodig zou kunnen hebben.

Akoestische gitaar nieuws

Ed Sheeran Signature ' verdelen ' gitaar beschikbaar voor pre-orden

Door een samenwerking met Martin, Sheeran de laatste handtekening model voorzien van illustraties van zijn nieuwste album '÷' en is gebouwd zijn exacte specificaties.... Meer »

De mooer Oceaan Machine Is nu op voorraad bij Gear4music

Ontworpen in samenwerking met beroemde muzikant Devin Townsend, combineert de Mooer Oceaan Machine prachtige, voorbijgaande tinten met krachtige expressie en diepte.... Meer »

JHS pedalen NAMM 2017 Releases gepland voor verzending snel

JHS Pedals geven ons de lowdown op hun nieuwste pedaal lanceringen en heruitgaven van NAMM 2017, met producten verzending naar de Europese dealers op 24 April.... Meer »