Akoestische pedalen & effecten

Akoestische effecten pedalen toevoegen aan een performers setup kan sterk worden vergroot de tonen van een akoestische gitaar.

View All Information

Akoestische effecten beste verkopers

Over akoestische gitaar effecten

Typisch, reverb, zoals de Fishman AFX en vertragingen, als de baas DD-7 op akoestische gitaren een element van ruimte toevoegen aan het geluid kan worden gebruikt.

Looper pedalen zijn vaak begunstigd door solo akoestische gitaristen dus ze laag kunnen verschillende elementen van een lied-Katie Tunstall is beroemd voor het gebruik van de Akai Headrush looper leven.

Merken zoals elektronische TC zijn gespecialiseerd in het maken van pedalen voor akoestische kunstenaars en vocalisten, met hun G-naturel Processor met alle effecten die een gitarist nodig zou kunnen hebben.

Akoestische gitaar nieuws

Nieuwe oude bloed lawaai spant pedalen In Stock at Gear4music

Oud bloed lawaai Endeavors EQ en Buffer, Headphone Versterker en AB/Y Switcher zijn geland. Rugged en weg klaar, deze belofte trio Haal meer uit uw gitaar.... Meer »

EHX kondigen gloednieuwe SYNTH9 Synthesizer Machine pedaal

Een pedaal dat de glorie van de laatste eeuwen grootste synth herbeleeft geluiden, het SYNTH9 Synth Pedaal biedt de speler 9 tijdloze tonen in één pakket.... Meer »

EHX invoering van de gloednieuwe Canyon Delay en Looper pedaal

Tot de rand gevuld met spannende tonale-opties, de Canyon Delay en Looper pedaal heeft 11 modi, elk met hun eigen onderscheidend geluid en karakter.... Meer »