Vox akoestische versterkers

Gear4Music.com

Vox akoestische versterkers zouden altijd populair worden! Als een van de toonaangevende namen in de elektrische gitaar versterker wereld, zette Vox uiteen om hun plaats in de arena van de akoestische versterker met hun AGA serie van akoestische gitaarversterkers in te nemen. View All Information

Vox akoestische gitaarversterkers

Eerste 0 producten weergegeven:

Over Vox akoestische versterkers

Ontworpen om perfect project de subtiele resonanties van de akoestische gitaar, zijn de AGA70 en de AGA150 grote toevoegingen aan elke akoestische gitaristen instellen. Met een klep output stadium voor een warme, zachte finish, de AGA akoestische versterkers uitvoeren op VOX de vintage kenmerken, gevonden in hun iconische AC elektrische gitaar versterker assortiment.

Met alle extra functies die u van een akoestische gitaarversterker verwachten zou, Vox akoestische versterkers zijn geschikt voor alle scenario's. Op Gear4music, we hebben een goed begrip van de Vox assortiment en een gezonde levering van voorraad aan de lage prijzen.

Vox gitaar Versterker nieuws

NAMM 2017: Vox aangepaste serie MV50, BC112/BC108, koptelefoon gitaarversterker

Met een stellaire 2017 line-up dichtbije Vox nog eens blijken te zijn de meesters van innovatie, het verstrekken van een solide combinatie van klassiekers en hedendaagse wendingen... Meer »

VOX kondigen AC, MINI5 en VT versterkers in British Racing Green

Aantal VOXde geliefde favorieten zijn nu beschikbaar in een limited edition van de nieuwe kleur van merk.... Meer »

Musikmesse 2016: VOX onthullen Pathfinder 10 Denim en Pathfinder Union Jack in zwart

VOX Pathfinder 10 versterker sluit zich aan bij de biker wereld met nieuwe, denim beklede edition.... Meer »