Roland Akoestische Gitaarversterkers

Gear4Music.com

Roland akoestische versterkers worden gebruikt door professionelen over de hele wereld. Door stereo-output met warme, precieze toon te combineren. View All Information

Roland Acoustic gitaarversterkers

Eerste 9 producten weergegeven:

Over Roland Acoustic versterkers

Met overdraagbaarheid in gedachten, de Roland AC-serie zijn relatief klein in grootte, maar bieden hoge output in een chassis dat to last built. Met gratis effecten en een array van akoestische-georiënteerde functies zijn Roland akoestische versterkers een geweldige manier om het beste uit uw geliefde akoestische gitaar.

Met een fantastische kennis van het assortiment, Gear4music is een geweldige plek om te winkelen voor Roland akoestische versterkers.

Roland Gitaar Versterker nieuws

NAMM 2017: Roland onthullen RD-2000 Digitale Piano

Met een aantal spannende functies combineert de RD-2000 de beste eigenschappen van akoestische en digitale piano's in een innovatieve hybride... Meer »

NAMM 2017: Roland onthullen de Rubix serie en GO:MIXER

Op de CES Roland bleek de lancering van sommige gloednieuwe producten ontworpen voor degenen die compromisloze willen audio waar ze gaan... Meer »

Roland GP607 digitale vleugel Ebbenhout /wit nu op voorraad

Combinatie van de voordelen van een akoestische geluid en de uitvoerbaarheid van de hedendaagse technologie, is de GP607 zeker brengen elegantie in overvloed aan elk huishouden... Meer »