Fender akoestische versterkers

Gear4Music.com

Fender akoestische versterkers zijn ontwikkeld door misschien wel de beroemdste naam in de wereld van de gitaarversterkers. Ze worden gebruikt voor bijna elke denkbare genre en de Fender Acoustasonic series zijn dan ook favoriet bij gitaristen over de hele wereld. Bij Gear4music bieden wij Fender akoestische versterkers aan tegen lage prijzen. View All Information

Fender akoestische gitaarversterkers

Eerste 8 producten weergegeven:

Over Fender akoestische versterkers

Met behulp van hun uitgebreide kennis van elektrische gitaar versterker technologie introduceerde Fender in 2003 de Acoustasonic serie van akoestische gitaarversterkers. Het is ontworpen om een sprankelende toon en de naturelle nuances van de akoestische gitaar te reproduceren. Dee Acoustasonic serie heeft dan ook al veel lof verkregen.

Door functies als versterking van snaardynamiek en XLR microfoon ingangen is de Acoustasonic-serie toegespitst op de akoestische performer.

Fender gitaar Versterker nieuws

Fender kondigen hun eerste verordeningen op Rozenhout

CITES-overeenkomst vorig jaar, na Fender heeft aangekondigd dat hun Elite-gitaar en bas-bereik onderworpen aan strikte regelgeving en vervanging van bossen worden zal.... Meer »

Nieuwe Fender Mustang eerste ooit Wi-Fi compatibele versterker

Gebruik te maken van wireless technologie om te helpen de speler bereiken naadloze spelen, de nieuwe Mustang serie zijn de eerste stap in een moedige nieuwe wereld van versterkers.... Meer »

Fenderde Tune van App nu beschikbaar voor Android-apparaten

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele... Meer »