Akoestische gitaar typen

Het assortiment van de Akoestische gitaar op Gear4music.com bevat een aantal van de meest spannende en beste merken beschikbaar - of u op zoek bent voor gitaren van Freshman, Ibanez, Takamine of Tanglewood. Ongeacht uw budget, wij kunnen helpen, met beginner gitaren en pakketten, evenals professionele niveau solide top akoestische gitaren. Kies uit een grote verscheidenheid van elektro-akoestische, Linkshandige akoestische gitaren.

View All Information

Populairste Akoestische Gitaren

Eerste 18 producten weergegeven:

Akoestische gitaar outtypen

Ons assortiment omvat dreadnought en folk vormige akoestiek, evenals klassieke en 12-snaren gitaar.

We stock een aantal folk instrumenten zoals Ukelele, Banjo en mandoline, die momenteel een heropleving met artiesten zoals Mumford & Sons gebruik ervan zien.

Akoestische gitaar nieuws

Ed Sheeran Signature ' verdelen ' gitaar beschikbaar voor pre-orden

Door een samenwerking met Martin, Sheeran de laatste handtekening model voorzien van illustraties van zijn nieuwste album '÷' en is gebouwd zijn exacte specificaties.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST en DSTG en 0-18 gitaren

Geschreven als de 'goedkoper' alternatieven van Martin op dit jaar Musikmesse, vertonen deze gloednieuwe modellen een verfijnde esthetische en iconische Toon.... Meer »

Tanglewoodvan Sundance Performance Pro serie op Gear4music

Melding van traditie met moderne fabricagetechnieken, Tanglewoodde Sundance Performance Pro serie bieden de speler unieke Toon met een kenmerkende persoonlijkheid.... Meer »